onsdag den 24. juli 2013

Ferie i "Stinas lilla stuga"

Ferie 2013 #1
Denne sommer har vi været en uge i Sverige. Vi har boet i det skønneste, lille, idylliske hus i Östergotland, nærmere betegnet Boxholm. Huset lå ude på landet, i klassiske svenske omgivelser, ved skov og smukke skovsøer. Det svenskrøde træværk kom rigtig til sin ret i det smukke sommervejr, vi fik denne sommer. På gården hvor huset ligger, var der får og katte. Der var gynger, sandkasse og trampolin. Helt perfekt til vores lille familie. Vi har alle nydt en rigtig dejlig ferie i det svenske. Jeg vil lade billederne tale for sig selv....Ønsker du at holde din ferie her, så kan du kontakte husets ejer Stina på 
stinasteve@hotmail.com


4 kommentarer:

Simone sagde ...

Årh det ser lækkert ud :) Sverige er bare fantastisk sted at holde ferie!

Jill Rasmussen sagde ...

Sikke fantastiske billeder, Sverige er et rigtig dejligt sted at holde ferie med sine børn :) - har fulgt med div. steder og set billeder fra Pippi land, det er virkelig også et besøg værd, det står stadig som en af de bedste ferie vi har været på med vores børn.
Fantastiske billeder du har taget.

Kram fra Jill

Helle Jescika sagde ...

Hvor ser det lækkert og dejligt ud. Sverige er vores yndlings feriested. Uanset vejr og vind er det altid dejligt og attraktivtvfor osnat være i Sverige.
Dejlige billeder

Edith (No Ordinary Cake) sagde ...

Skønne billeder! Og sikke et fantastisk hus!