fredag den 6. juli 2012

Kørekufferter!

For et stykke tid siden skrev jeg dette indlæg, om lidt forberedelser til sommerens ferie/køretur! Nu har jeg fået kufferterne pakket til børnene og så er der dømt hygge på køreturen (håber jeg)!
9 kommentarer:

Mig og Maya sagde ...

Det skal nok bringe lykke. Knus Heidi

morslille sagde ...

Jeg plejer i hast at proppe noget i en pose, tror lige jeg lader mig inspirere af dig. (hvis jeg når det) Køreturen er heldigvis kun ca. 5 timer.
God sommer

Mette Kathrine sagde ...

Heidi - ja det tror jeg også. Anna har opsnuset at der vanker noget til køreturen og synes ikke det var helt rimeligt at jeg ikke ville afsløre hvad det var. Men mon ikke det er okay når hun får det :D

Morslille - jeg elsker sådan noget. Jeg plejer at forberede det i lang tid inde ferien, og igår var jeg forbi Søstrene Grene, det perfekte sted til at fylde sådan en feriekuffert :D

Britta sagde ...

Jeg har lige bestilt en madkassekuffert med navn på til Rasmus. Den er til skolen, men kommer med på ferie til Sverige med lidt underholdning og godter i :-)
Og jeg må nok hellere huske at komme lidt i til turen hjem også.

Håndarbejde skal der til sagde ...

Da mine unger var mindre og vi skulle ud og flyve, pakkede jeg altid en rygsæk til dem hver, med nye barbi og anders and blade.. Nye farve blyanter og blokke, og de elskede det.

Rigtig god ferie

Hyggehygge
Marianne

Mette Kathrine sagde ...

Britta - god ide at sørge for hjemturen også :D

Marianne - ih det lyder også som en god pakke. Den med farver og blokke har jeg også med. Jeg fandt en sød "hus" formet bog til Anna så hun kan tegne og farve en masse fine huse :D

dankebaar sagde ...

Jeg skal til og i gang med samme projekt. Vi skal godt nok kun flyve til Mallorca, men tre timer på meget lidt plads kræver alligevel lidt forberedelse. ;-)

Rigtig go ferie til jer. :-)

Lena (MorsTankeblog) sagde ...

Rigtig god ide´. De ville også hitte blandt ungerne her :) Men vi skal ikke på nogen ferie langt hjemmefra i år, så måske næste år :)

Rigtig god ferie.

Kh

http://www.billigebrudekjoleronline.dk/ sagde ...

Ser meget behagelig, afslappet, Opbevaringsboks, rigtig stor.