mandag den 11. juni 2012

Risposer....

Søndag fik jeg syet risposer færdig, jeg var begyndt på dem for et stykke tid siden, og nu skulle det være! Børnene havde super meget sjov ud af dem, vi har jongleret, balanceret, bygget bunke og kaste/gribe leget med dem. Det kunne være man skulle lave en bunke til vuggestuen også (mit arbejde)!
9 kommentarer:

Anne-Sofie (Fingernem) sagde ...

Jeg har samme ide til mine to nevøer på 3 og 5 år. Kan huske hvor stor glæde de var til for mig selv, da jeg gik til gymnastik i børnehaven, de kan bruges til SÅ mange ting :D Fedt med bogstaver på, kan være jeg også skal begive mig ud i det. Men bag i køen med projektet! Der er SÅ meget jeg gerne vil jo..

Christina (Carla og krudtuglen) sagde ...

Det ser rigtig godt ud -det tror jeg også må på min to do-liste....det haster vist ikke helt vildt, da Carla kun er 9 måneder men alligevel - hun vil sikkert synes de er sjove.
K.h.
Christina

Berit sagde ...

Kjempefine risposer. Tror kanskje ljeg må lage noen sånne jeg også. ha en fin tirsdag

Mette Kathrine sagde ...

Anne-Sofie - Ja man bliver helt nostalgisk og tænker tilbage på barndommens risposer. Jeg mener kun jeg har mødt dem i ensfarvede og i grundfarverne. Men jeg synes de er alt for skønne blandet med de sprælske 70er stoffer :D

Christina - ja god ide! Det vil helt sikkert gøre lykke. Man kan jo også lune dem i microovnen eller køle dem ned, og lege med koldt og varmt!

Berit - ja det er ihvertfald et dejlig nemt projekt! Jeg har syet en inderpose, fyldt den med ris og så et betræk uden på, for at sikre at der ikke så nemt går hul på posen :D God fornøjelse.

Helena sagde ...

Super fine risposer du har lavet. Tror jeg vil lave noget lignende til den børnehave, jeg pt er i praktik hos. Det tror jeg da helt bestemt vil blive et stort hit til børnene. Super god ide:-)

Skjerstad sagde ...

Sånne husker jeg vi hadde når vi var små :) Min mor sydde slike, og så hadde vi det i gymsalen på skolen. Vi elsket å leke med dem ! Dette blir sikkert veldig populært :) Fine stoffer du hadde brukt.

Klem fra Janne

FRØKEN LARSEN I/S sagde ...

Så enkelt - og så virkningsfuldt !!
Kh. Lene.

Ævlebævle sagde ...

De er super fine, sådan nogle har også været på to do listen herhjemme i alt for lang tid, måske jeg skulle få gjort noget ved det :) man har lige en pude jeg skal have syet først ;)

Lena sagde ...

Super ide´, tror da jeg skal have i min ide´bog/to-do. Sofie vil elske dem :)

Kh Lena (MorsTankeblog)