onsdag den 16. maj 2012

Yeah jeg har alligevel lidt grønne fingre!

Og jeg som troede at alt grønt omkring mig ikke ville samarbejde! Men denne gang havde jeg besluttet mig for, at de små frø skulle blive til spire og senere til rigtige planter med noget der kan spises. Endelig skete det, der er kommet 3 ærtebælge på min ene ærteplante!! Radiserne er også begyndt at bule, så nu skal der snart guffes hjemmedyrkede radiser og ærter mmmm....7 kommentarer:

Fru hygge sagde ...

Jammen altså, Mette - det er fedt at se de små grønne blade vokse, ikk?:)
Måske vi snart må lave en "De grønne fingres klub" også hé hé

Mette Kathrine sagde ...

jo det er super hyggeligt! Ja vi kan godt lide klubber ha ha...! Jeg har forresten lovet Jill, at vi lige snakker om at finde nogle datoer, hvor vi evt. kan besøge hende :D

TinaLykke sagde ...

Hold da op, hvor er de blevet store allerede! Har de stået i drivhus? Her venter jeg på ærteblomster, frilands tomater og peberfrugter og så snart det er varmt nok, skal jeg så gule bønner :-)

Mette Kathrine sagde ...

Jeg startede tidligt i min vindueskarm i mit køkken. Alt grønt elsker at stå i det vindue og da frosten forsvandt, satte jeg dem ud på terrassen :D Så man kan sige at vinduet har fungerer som drivhus.

1001ting sagde ...

Det er veldig kjekkt å se at små planter vokser.

Mette Kathrine sagde ...

1001ting - ja det er faktisk rigtig hyggeligt :D

Anne-Sofie (Fingernem) sagde ...

Åh, jeg ville ønske at jeg havde en have! Min 10-årige lillesøster har fået sin egen køkkenhave, jeg var GRØN af misundelse, haha. Men så må jeg jo guffe hendes ærter!