fredag den 20. januar 2012

Så kan lækkermåsen også gå...

Se ham lige i sin grønne velourdragt, lige sådan en mor her kunne spise. I de sidste par dage, har han virkelig knækket koden og er kommet op på 2 ben! Han startede forsigtigt med at tage nogle skridt, i sidste weekend. Men torsdag aften fik han rigtig taget mod til sig, og nu går han!


Velourdragten har jeg købt her! Den er super fed....
Jeg kan virkelig anbefale deres strikveste, de holder både form og farve, vask efter vask.

7 kommentarer:

Lene sagde ...

Han er for lækker lækker lækker :)
Det er så dejligt at se dem gå stolte rundt i huset. Det smil kan man bare ikke få nok af.

Pia (mum22boys) sagde ...

Hvor er han sød...og snart over alt ;o).

Den dragt er så fin, Jacob havde en i str 68 og lige nu fortryder jeg at jeg ikke også købte den større. Men du har ret fedt tøj til ok pris. Synes det kan være svært at finde drenge tøj, men det kan Krymmel.

Rigtig god weekend!

Karen sagde ...

Skønt! Der er ikke noget bedre end sådan en størrelse som endelig knækker koden ;-) Krymmel er virkelig et godt tøjmærke - vi har også haft stor glæde af deres veste!
Kh Karen

Mette Kathrine sagde ...

Lene - ja lige præcis, Valdemar er også mega stolt. Og så synes han det er skønt når vi klapper af ham, så hvis vi ikke klapper nok, så gør han det bare selv. Så vi har en klappende, stolt, gående dreng her i huset he he...

Pia - Ja nu er jeg jo helt vild med drengetøj, og synes sagtens jeg kan finde en masse. puha han har så meget tøj! Men den dragt kunne jeg ikke stå for.

Karen - Ja jeg er også ret begejstret for det. Jeg er ikke primært til Krymmel, men de har enkelte ting, som jeg til gengæld falder fuldstændig for :D

sannepkunst sagde ...

Ej han er da virkelig en lækkermås (0:
God weekend til jer (0:

Mette Kathrine sagde ...

tak i lige måde :D

Berit sagde ...

Så nydelig liten ung mann, med flott dress. Ha en god helg