onsdag den 14. december 2011

En lille julegave til mig!

Jeg har anskaffet mig en retro Dymo fra techmaster.dk! Så nu er jeg klar til at lave julekort m.m. Det blev lige årets julegave til mig, fra mig!7 kommentarer:

Demselv sagde ...

ja, da - sådan en er et must have.... har godt nok ikke en selv..ENDNU, men det skal nok komme, mærkerne er super fede ;o)
og uhmmmm sikke noget gavepapir både farve og motiv. Mon ikke det bliver nogle helt fantastiske indpakkede gaver der kommer fra jer i år???

Kram fra Jill

Helle Jakobsen sagde ...

Den husker jeg godt fra tidligere - den er super retro og egentlig sjovere at arbejde med end de nye. Jeg er også vild med gavepapiret :)

Mette Kathrine sagde ...

Jill og Helle - ja det er rigtig sjovt legetøj :D Papiret er faktisk bare et lille stykke papir, som jeg har købt hos papirogtapet.dk! Men tænkte det kunne være sødt til kort eller juleklip :D

Pernille sagde ...

Sikke en dejlig gave. Tillykke med den. Tror faktisk at jeg har en fra min mor et eller andet sted i gemmerne, det kunne være at man skulle finde den frem :o)

Mette Kathrine sagde ...

Pernille - ja gør det!! De er simpelthen SÅ fede!

Lena sagde ...

Den skal du nok blive glad for. Min far havde en i gemmerne (men det har han ikke mere!), for nu er den min!!! :)
Jeg har bl.a brugt min da jeg lavede til- og fra kort.
Kh.

Mette Kathrine sagde ...

Lena - det kan jeg godt forstå, at du liiige nappede den! Ja til og fra kort var også en af mine planer :D Og der er helt sikkert ikke nogen magen til under vores juletræ i år!