søndag den 9. oktober 2011

Julemarked..

Julemarkedet i Horsens kommer vi nok ikke til, men så holder vi selv et lille et i Kalundborg. Lørdag d. 3 december pynter vi op i Fru Hygges kælder, med julepynt og en masse andre håndlavede lækkerier! Vi giver en kop kaffe, og til de 50 første er der en lille julekage. Kom og oplev den hyggelige julestemning hos 3xMette.Vi er 3 pædagoger, der alle hedder Mette. Vi er alle tre, superkreative vuggestuepædagoger, som mødes hver 14. dag til krea-aften. Her får vi inspireret hinanden, snakket om vores familie og børn, og alle de dejlige og nogle gange svære ting der melder sig i en travl hverdag. Her puster vi ud og slapper af med at være kreative.

Nu har vi fået den skøre ide, at holde et julemarked. Vi starter i det små, og pynter op i "Fru Hygges" (Mette Houg) kælder. Her kan du se alt det vi får produceret og evt. købe nogle af dine julegaver og julepynt.

Du kan melde dig til begivenheden på facebook. Hvor du kan følge med i, hvad du kommer til at kunne købe på julemarkedet, når vi ligger billeder ind engang imellem, fra nu til d. 3. december!
(Der kommer et link til dette)

Ingen kommentarer: