søndag den 10. juli 2011

Italiano style (tema aften)

Igår var vi i Næstved hos vores gode venner til en af vores (næsten månedlige) temaaftener. Igår var temaet "Italiensk" og det var en udsøgt fornøjelse!!! (Ikke mindst at mor her kunne få lov at drikke vin til maden, i uanede mængder ;)

Nu må du ikke savle for meget ned i dit tastatur, når du går igennem denne fotogennemgang af vores aften igår...... (forestil dig, at der spilles Eros ramazzotti i radioen)


Forret - anti pasta


Vi sad under en pavilion, mens regnen silede ned - SÅ hyggeligt!!Pizza med spinat, pesto, nye kartofler, ricotta ost m.m.


Panna cotta til dessert


Jeg fik desværre ikke noget billede af spagetti cabonaraen (uden fløde efter original opskrift) Men den smagte himmelsk :D

Lidt om vores tema aftener

Til vores tema aftener bestemmer det ene par et tema. Det holdes hemmelig i tiden op til, men afsløres hen ad vejen ved at vi sender ledetråde (billedbeskeder) til den anden part. Når vi så mødes, så er vi nogle gange udklædt, bordpynten, musikken og menuen er tilpasset temaet. Det er simpelthen så sjovt og en god anledning til at prøve nogle ting, man ikke så ofte serverer!

(Du kan se vores forrige tema her eller under etiketten "Sommerhus"
http://mette-sirianna.blogspot.com/search/label/Sommerhus )

4 kommentarer:

Blomsterpigen sagde ...

Hold nu op det lyder hyggeligt! Jeg elsker den slags! Ih, hvor kan jeg måske godt liiiiiige finde på at adoptere den idé ;) Tak for inspiration!
Knus Katrine

Auvills univers sagde ...

Mums, det ser så lækkert ud:-) Og god idé med temaer. Det kræver at ens fantasi bliver sat lidt i sving.

Mette Kathrine sagde ...

Blomsterpigen - du må adoptere alt det du vil, det kan virkelig anbefales :D

Auvills univers - ja det er nemlig dejligt at man lige skal tænke lidt anderledes end man plejer.

Curly sagde ...

Mums Mums Mums og så lige lidt mere Mums!!!
Den der pizza ser foruden rigtig spændende ud :-)