onsdag den 20. juli 2011

Gaver og parforhold

I weekenden var vi på besøg hos Jacobs kusine i Struer. Hun og hendes mand har lige fået barn nr. 2, så nu er de så heldige at have 2 dejlige døtre. Ud over gaver til børnene (som selvfølgelig var hjemmelavede), skulle forældrene også have en lille gave. Det er altid dejligt at få noget til sine børn, men med to små børn, glemmer man ofte sig selv. Hverdagen kører og nogle gange er det bare en stor gang teamwork, hårdt arbejde og meget lidt kæresteri. 

Så selvfølgelig var det oplagt, at give dem en gave, der lagde op til en aften, kun for dem. Lidt lys, vin, chokolade og te og et kort, hvor budskabet var, at huske dem selv og parforholdet! 

Her hos os er vi ikke engang nået dertil endnu, selvom vi har været forældre til 2, i 8 mdr. Vi har planer om en biograf tur meget snart, og så har vi stadig et gave kort til gode til Skodsborg kurhotel (en bryllupsgave) Det er godt at have lidt at glæde sig til :D

Hvad gør du for at pleje forholdet, når hverdagen i en børnefamilie nogle gange løber fra en??

3 kommentarer:

Randi B. Jensen sagde ...

Jeg har nu to børnebørn og er altså en halvgammel kone, men kan alligevel ikke lade være at kommentere dit indlæg.
Jeg fik mine to børn, da jeg var 21 og 23 år gammel, jeg har kendt min mand i rigtig mange år og vi er stadig gift med hinanden og er glade for hinanden, men vi havde også klart en stor fordel, da vores børn var små. Vi boede tæt på vores forældre, havde begge søskende, som endnu ikke havde fået børn og alle vil så gerne have lov at passe vores børn.
Det benyttede vi os af og fik derfor tid til hinanden og komme ud - dernæst kom vores børn i seng senest kl. 20, så vi havde også i hverdagen voksentid.
Der var slet ikke det fokus på voksentid for 33 år siden, så vi tænkte egentlig ikke så meget over vores priorteringer - vi levede livet, som vi gerne vil og har haft det godt og vores børn har i dag hver især et godt liv.
Noget, der lå godt i tråd med de livskvaliteter, du skrev om den anden dag.

Mette Kathrine sagde ...

Vi er også super heldige at bo tæt på familien, så vi har også rig mulighed for at få passet børnene. Så det er bare at gøre det. Vi var rigtig gode til det, da vores datter var lille. Vores børn kommer også i seng senest kl. 20. Og ja du har helt ret, det er nemlig vigtigt for livskvaliteten, at man har tid til sig selv og hinanden :D

Stjernestøv sagde ...

Det er nogle rigtig fine og betænksomme gaver Mette:)De kan da kun være værdsat af modtagerne !! Herhjemme er det meget i perioder, at vi husker os selv og hinanden. Tiltider vil jeg da indrømme, at vi ikke er så gode til det, men når det så kan mærkes, gør vi også noget for det. Vil dog sige at nu fylder en pige på 5 år ikke så meget mere, at vi ikke også har plads til os selv og hinanden. Bliver helt sikkert noget andet, nu hvor der snart kommer en lille ny!!! Så skal vi nok være mere opmærksomme på at hverdagens trommerum ikke kun går op i vores børn, men også hinanden og os selv!