torsdag den 21. juli 2011

Et par fifs fra min side....

Til alle jer der elsker at arbejde med billeder, så kommer der her lige et lille fif, som jeg for nylig har opdaget via hende her!

Her kan du lege med billeder, redigere osv. Det er nemmere end photo shop og så er det gratis (basis tingene) kig forbi her picnik.com

jeg har f.eks. lavet disse to billeder på siden. En super god ide til fødselsdagsinvitationer f.eks.Kig også forbi min side med andre tips!

7 kommentarer:

Frk. TingelTangel sagde ...

Tak for tippet! -har faktisk kigget på det der Picnik før, men er så aldrig kommet videre... men NU vil jeg lege lidt med det, så tak :-)

Ha' en skøn dag!

Kærlige hilsner, Louise

cs sagde ...

Kanon linke og det bedste er alt man ikke behøves have et stort program ned på computeren som fylder...

Stjernestøv sagde ...

Var inde på siden picnik i går via et link et sted (husker ikke lige hvor nu). Utrolig nemt at navigere rundt der, og sjovt at sidde og lege lidt med sine billeder. Har virkelig ikke særlig meget forstand på billederedigering, men på picnik kan alle jo være med!

Hvor er det dog nogle herlige billeder du har lavet af dine smukke børn Mette!!

Misemor sagde ...

Så flott da. Takk for smart tips! Dette skal jeg undersøke nærmere ja... =)

Mette Kathrine sagde ...

Louise - jamen så må du prøve det, det er super sjovt :D

cs - lige præcis, det er nemlig et stort plus!

Heidi - Ja jeg var også overrasket over hvor nemt det var, synes også photo shop er mega svært.

Misemor - god fornøjelse, du vil helt sikkert synes det er sjovt :D

Pia (mum22boys) sagde ...

Godt fif, det må afprøves! Hvor har du en skøn blog og en befriende måde at skrive på. Jeg er sikker på at jeg vil føle mig "hjemme" her...jeg bliver hængende. STOR respekt for dit indlæg om den fedeste kåring. Den har sat tanker igang... Måske jeg bare ska' opgive kampen og acceptere at der er "fede" tider og knap så "fede" tider og det er ok sådan ;o)

Mette Kathrine sagde ...

Pia - velkommen til! Jeg tror ihvertfald på, at man i nogle perioder i sit liv, må sætte de høje forventninger og ambitioner lidt ned :D Og når man så beslutter sig for at gøre noget, så gøre det 100% for sin egen og sin families skyld.