lørdag den 22. januar 2011

Nu er det snart fastelavn!

Så er det snart fastelavn og min lille Anna har virkelig nået "prinsessealderen"! Så selvom mor forslog at hun kunne klæde sig ud som en fisk eller en pingvin, så endte det altså med en prinsesse - sikkert ligesom alle de andre piger i børnehaven. Men yndig er hun og i dag kom dragten med posten, det gjorde lykke i et lille prinsessehjerte. Og med lidt af mors make up, kunne det ikke blive meget bedre.4 kommentarer:

Maiken sagde ...

Sikke en prinsessedrøm for en lille pige. Hun stråler jo helt!

Ingrid har heldigvis endnu ikke (7-9-13) udviklet prinsesse-præferencer, hvilket moren har tænkt sig at udnytte. Så enten kommer hun i det fine bi-kostume jeg syede sidste år, eller hvad jeg nu kan finde på.

Der skal nok komme en længere årrække herhjemem med fastelavsprinsesseri. Så når hun ytrer ønske om at blive prinsesse må jeg se om jeg kan prakke et sværd på hende, så hun selv kan slå dragerne ihjel (man går vel ind for ligestilling?!). ;o)

Mette Kathrine sagde ...

ha ha ja Maiken, lige præcis!! Men okay Anna får selvfølgelig lov til at udleve prinsessedrømmen, hun må jo også forberedes, man ved jo aldrig om hun bliver et mål for prins Christian ha ha ha!!!!

Fru hygge sagde ...

Hvor har du købt prinsessekjolen... Den er SÅ fin til PrinsesseAnna!
Hvis du har mod på en kreadag, lørdag d.26 feb så sig endlig til? "Fru Hygge" holder sy-krea-dag ude på værkstedet! Tænker at det er fra kl. 09 til ved 15-16 tiden?
Håber du stadig nyder din barsel?
Knus fra Mette

Mette Kathrine sagde ...

Mette (Fru Hygge) Jeg har købt kjolen på nettet, men kan faktisk ikke huske siden. Den var sat ned til 200 kr. og diademet kostede 25 kr. så det var ganske rimeligt synes jeg! Jeg er spændt på at se den du får syet, der er altså noget særligt ved at lave det selv.

Jeg er så meget med på en kreadag d. 26. feb. - det er allerede noteret i kalenderen!

Og ja jeg nyder barslen - er så glad for min lækre dreng, som bare er så lang at han bruger str. 68 og nogle gange 74....pyha jeg kan altså ikek følge med!!

Kram fra Mette